III. Honda Shadow, VT, VTX Márkatalálkozó – Ercsi, 2015 június 20.

Honda találkozó Ercsiben – együtt a legendás motorkerékpárok

A Shadow Owners Club Magyarország hagyományosan megrendezi a Honda chopper és cruiser motorkerékpárok seregszemléjét, a Honda Shadow, VT, VTX Márkatalálkozót.

Idén VI. 20-án, ismét Ercsi városában, festői háttér mellett, a Duna-parton találkoztak a legendás motorok, tulajdonosaik és a motorozás rajongói. Az időjárás is kegyeibe fogadta a látogatókat, a 140 begördülő motorkerékpár nyergében 180 motoros vendég érkezett, természetesen a helybélieket is szívesen láttuk. Mintegy 300 látogató csodálhatta meg a felsorakozott gépcsodákat.

A megnyitó után előadások és beszélgetések zajlottak, a motorosok számára különösen hasznos témákban. Szó esett a sikeres és kellemes túrázás feltételeiről. Rendőr vendégeinktől sok hasznos információt hallhatott a közönség közlekedési morálunkról, motorosok és rendőrök partneri kapcsolatáról, valamint arról, mit tehetünk a biztonságosabb közlekedés érdekében. Motorhang-szépségverseny és ügyességi verseny tette próbára a motorokat és motorosokat. A megjelent különleges motorkerékpárokról és a parádésan felsorakoztatott veteránmotorokról is sok érdekes dolgot tudhattunk meg. A Kikötő Étterem gondoskodott a kiváló menüről.

A nap fénypontjaként 81 motor dübörgött együtt Ercsi utcáin, a motoros felvonuláson. Azt követően pedig rendőri biztosítás mellett, egy 90 km-es túrát élvezhetett végig a szép számú csapat, a környék szép tájain.

Az esti koncerten a húrok közé csaptak a színpadon, a Black Jack mellett a fő attrakció a Zorall zenekar volt.

Csapatunk már év eleje óta dolgozott az előkészületeken. Nagy örömünkre szolgált, hogy Ercsi városa befogadott bennünket és rengeteg segítséget kaptunk a helyiektől. Partnerre találtunk idén is Ercsi Város Önkormányzatában, akik támogatták a rendezvényt. Köszönjük, hogy Győri Máté polgármester úr velünk töltötte a napot. Szintén fő támogatóink közt tudhatjuk a Musashi Hungary Ipari Kft-t. Nagyon sokat segítettek a Fejér Megyei Rendőr Rendőr Főkapitányság rendőrei, köztük Ercsi város rendőrörsének munkatársai. Az ercsi veteránmotorosok is emelték a rendezvény fényét a kiállított, pompásan rendbehozott járművekkel. Lehetetlen lenne felsorolni mindenkit, aki segített a helyi civilek és szervezetek közül. Ezúton is köszönjük mindenkinek a segyítséget!

Reméljük, hogy a hagyományt folytatva jövőre is sikeres találkozót szervezhetünk, Ercsiben.

A mi összefoglaló videónk:

Az ercsi mozaik TV riportja: