Csatlakoznál?

Shadow Owners Club Magyarország

Honda Shadow és VTX márkaklub

Klub információk

A Honda Shadow, VT és Honda VTX motorkerékpárok iránt rajongók klubja vagyunk.

Kiket várunk?

Márkaklubunk a Honda VT Shadow, VTX, VT1300CX, VLX, VLX Steed, Black Widow, Sabre, ezek valamennyi kivitele és épített változatainak tulajdonosait és rajongóit fogja össze. Elsődlegesen a márka tulajdonosait szeretnénk kiszolgálni és nekik kívánunk közösségi kereteket biztosítani.

Természetesen szívesen fogadjuk a motorozás szerelmeseit, a chopper/cruiser stílus kedvelőit.

Hogyan találkozhatsz velünk?

Itt a honlapon, a virtuális világban és természetesen személyesen, a nyilvános rendezvényeinken. Regisztrálj a fórumon, olvass, írj, ismerj meg bennünket. A Facebook-on is megtalálsz bennünket Figyelmedbe ajánljuk alapértékeinket és moderálási szabályainkat.

Kérjük, vess egy pillantást terveinkre, biztosan megtalálod a megfelelő időt és helyet, ahol találkozhatunk.

Hogyan motorozhatsz velünk?

Ha szeretnél velünk gurulni, tanulmányozd vonulási szabályzatunkat. Gurulásaink során ezek betartásához mindenkor ragaszkodunk.

Jelentkezz nyilvános túráinkra. A csapatban motorozás gyakorlatot és odafigyelést kíván, mert nemcsak a magad-, hanem a veled motorozó társaid biztonságára is ügyelned kell. Biztonság – nálunk ez a legfontosabb szempont, amikor együtt motorozunk. A mindenkori túravezetőnk instrukcióit követned kell, ha velünk jössz, számíthatsz rá, hogy kellemes motorozásban lesz részed.

Programjaink kevés kivétellel nyilvánosak. Szívesen látunk, ha szeretnél egy jó csapattal, biztonságosan motorozni.

Hogyan csatlakozhatsz klubunkhoz?

Fontos tudnivaló, hogy rendelkezned kell Honda VT Shadow, VTX, VT1300CX, VLX, VLX Steed, Black Widow, Sabre, bármely változatával, vagy ezekre épülő épített motorkerékpárral (a továbbiakban „tagi motorkerékpár”).

Klubunk felvételi rendszere többlépcsős. Szeretnénk, hogy megfelelő időt egymással eltöltve, alaposan megismerjük egymást, hogy a SHOC, mint elit márkaklub tagja lehess.

Ha van márkaklub „tagi motorod”, elfogadod a klub alapértékeit és szabályait, szeretnél közénk tartozni, akkor a teljes jogú Tagi címet a következő utat bejárva érheted el:

 1. Regisztrált tulajdonos státusz
 2. Pártoló tagi viszony elnyerése
 3. Taggá válás

Regisztrált Tulajdonos

Regisztrált Tulajdonosként részt vehetsz klubunk rendezvényein, megszerezheted és viselheted a klub jelképeit. Lehetőséged lesz rá, hogy közelről megismerj bennünket, közösségünket, eldöntheted, kedvedre való-e a márkaklubunk. Ugyanakkor mi is megismerünk.

Regisztrálj drótpostán a register[kukac]shoc.hu címen.

 • Egy rövid bemutatkozás mellett küldd el légy szíves a motorod forgalmi engedélyének másolatát/fényképét.

Regisztrált tulajdonosként:

 • El kell fogadnod márkaklubunk alapértékeit és be kell tartanod szabályait
 • Tagdíjat a regisztrációt követő fél évig nem kell fizetni, ez idő alatt lesz idő eldönteni, szeretnél-e közénk tartozni és a tagdíj erejéig hozzájárulni közösségünk fenntartásához
 • Amennyiben úgy döntesz, hogy tagdíjfizető leszel, akkor ezt követően 1000 Ft a havi tagdíj.

Fontos megjegyeznünk, hogy ez a regisztráció nem azonos a honlapunk fórumára történő beregisztrálással. Az a Fórum-hozzászólásokra jogosít, a Regisztrált Tulajdonosi regisztráció pedig a tagsági státusz első szintje.

Pártoló Tag

Ha legalább egy évet eltöltöttél velünk Regisztrált Tulajdonosként, megszeretted csapatunkat és aktívan szeretnél részt venni közösségünk munkájában, a vezetőségtől kérheted a Pártoló Tagi státuszt, ha teljesíted a következő feltételeket:

 • Legalább évi 3 hivatalos klubrendezvényen részt vettél, márkaklub-tagi motorkerékpároddal
 • Dolgoztál a közösség javára – pl. túrát, vagy más közös programot szerveztél, vagy más módon segítetted céljaink elérését
 • Megszerzed 2 alapító- vagy klub Tag írásos ajánlását.

Pártoló tagjainktól többet várunk el:

 • Klubunk rendezvényeit, programjait saját magunk szervezzük, vagyis csakis rajtunk múlik, hogy jó társaságban, tartalmas programok szervezésével kellemesen töltsük el az időt. Az a kívánatos, hogy minél több aktív tag vegyen részt programjaink szervezésében, a klub zökkenőmentes működése elősegítésében. Nem titok, hogy Pártoló Tagjainkra nagyon is számítunk e téren
 • A fentiek szerint, feladatokat is bízunk rád, az elit márkaklub küldetésünkkel összhangban – pl. túraszervezés, programszervezés vagy -rendezés, honlapszerkesztés, technikai tanácsadás, kapcsolattartás …s.t.b. Természetesen olyan klubmunkát vállalhatsz, ami leginkább testhez álló számodra, amit szívesen csinálsz – mindannyiunk javára
 • A havi tagdíj 1000 Ft.

A Pártoló Tagi jelképeket is viselheted és megkapod saját személyes, Shadow Owners Club-os e-mail címedet. Pártoló Tagként a klubgyűlésen is részt vehetsz.

Shadow Owners Club Magyarország – Tag

Legalább egy év aktív Pártoló Tagság után jelentkezhetsz Shadow Owners Club teljes jogú Tagnak.

 • Teljes jogú Tagként továbbra is tiszteletben kell tartanod alapértékeinket és be kell tartanod a klub szabályait
 • A klub munkájában továbbra is aktívan részt kell venned
 • A teljes jogú Tagjaink felé elvárásaink is magasak: számítunk a Tagok egymás- és klubunk iránti elkötelezettségére. Itt ne b-kategóriás akciófilmekre jellemző “vérszerződésre” gondolj. Összetartó csapatként számíthatunk egymásra – ez a lényege a Tagi státusznak
 • Fizetned kell a tagdíjat, ami 1000 Ft havonta.

Viselheted a kizárólag Shadow Owners Club Tagok számára fenntartott jelképeinket.

Teljes jogú Tagként részt vehetsz a klub valamennyi rendezvényén, beleértve a tagok számára zártkörűeket is.

Teljes részese lehetsz a nemzetközi Honda Shadow-mítosznak.

Nincs motorod, vagy más típust lovagolsz, de szeretnél velünk lenni, túráinkra, rendezvényeinkre eljönni, velünk együtt dolgozni, közösségünk fenntartásához hozzájárulni?

Szívesen fogadunk, klubunkban létezik Támogató státusz is.

 • Támogatóként tiszteletben kell tartanod alapértékeinket és be kell tartanod szabályainkat
 • Támogatóink számára az ajánlott tagdíj 1000 Ft havonta.

Viselheted támogatói klub-jelképeinket.

Amit kínálunk: részvétel rendezvényeinken, gurulásainkon. Túráinkra jöhetsz utasként is, vagy kísérőautóval. Nem ritka, hogy kísérőautóval velünk utaznak barátaink, családtagjaink.

A Shadow Owners Club Magyarország vezetősége

Klubunkban a legmagasabb szintű fórum a Vének Tanácsa (röviden VT). A Vének Tanácsa dönt tagfelvételi ügyekben, meghatározza klubunk hosszú távú céljait és szabályait, választja a klub Elnökségét.

A klub operatív működését az Elnökség irányítja.

Kérjük, kérdéseiddel fordulj bizalommal hozzánk!

info[kukac]shoc.hu

módosítva: 2015 május