Csatlakoznál?

Shadow Owners Club Magyarország

Honda Shadow és VTX márkaklub

Klub információk

A Honda Shadow, VT és Honda VTX motorkerékpárok iránt rajongók klubja vagyunk.

Kiket várunk?

Márkaklubunk a Honda VT Shadow, VTX, VT1300CX, VLX, VLX Steed, Black Widow, Sabre, ezek valamennyi kivitele és épített változatainak tulajdonosait és rajongóit fogja össze. Elsődlegesen a márka tulajdonosait szeretnénk kiszolgálni és nekik kívánunk közösségi kereteket biztosítani.

Természetesen szívesen fogadjuk a motorozás szerelmeseit, a chopper/cruiser stílus kedvelőit.

Hogyan találkozhatsz velünk?

Itt a honlapon, a virtuális világban és természetesen személyesen, a nyilvános rendezvényeinken. Regisztrálj a fórumon, olvass, írj, ismerj meg bennünket. A Facebook-on is megtalálsz bennünket Figyelmedbe ajánljuk alapértékeinket és moderálási szabályainkat.

Kérjük, vess egy pillantást programterveinkre, biztosan megtalálod a megfelelő időt és helyet, ahol találkozhatunk.

Hogyan motorozhatsz velünk?

Ha szeretnél velünk gurulni, tanulmányozd vonulási szabályzatunkat. Gurulásaink során ezek betartásához mindenkor ragaszkodunk.

Jelentkezz nyilvános túráinkra. A csapatban motorozás gyakorlatot és odafigyelést kíván, mert nemcsak a magad-, hanem a veled motorozó társaid biztonságára is ügyelned kell.

Biztonság – nálunk ez a legfontosabb szempont, amikor együtt motorozunk. A mindenkori túravezetőnk instrukcióit követned kell, ha velünk jössz, számíthatsz rá, hogy kellemes motorozásban lesz részed.

Programjaink kevés kivétellel nyilvánosak. Szívesen látunk, ha szeretnél egy jó csapattal, biztonságosan motorozni.

Hogyan csatlakozhatsz klubunkhoz?

Fontos tudnivaló, hogy rendelkezned kell Honda VT Shadow, VTX, VT1300CX, VLX, VLX Steed, Black Widow, Sabre, bármely változatával, vagy ezekre épülő épített motorkerékpárral (a továbbiakban „tagi motorkerékpár”).

Gyere, vegyél részt programjainkon, hogy közelről megismerj bennünket, közösségünket, eldöntheted, kedvedre való-e a márkaklubunk. Ugyanakkor mi is megismerünk.

Gurulj együtt velünk, járulj hozzá a jó hangulathoz. Ha tetszik nálunk és tevékenyen is szeretnél részt vállalni a klubéletben, például szívesen segítenél a programok, túrák szervezésében, akkor hamar „része” leszel a klubnak: ez a nyitja, hogy közösségünk tagja lehess.

Regisztrálj klubunkba drótpostán a register[kukac]shoc.hu címen.

  • Egy rövid bemutatkozás mellett küldd el légy szíves a motorod forgalmi engedélyének másolatát/fényképét.

Nincs motorod, vagy más típust lovagolsz, de szeretnél velünk lenni, túráinkra, rendezvényeinkre eljönni, velünk együtt dolgozni, közösségünk fenntartásához hozzájárulni?

Szívesen fogadunk akkor is, mint motorostársat és/vagy támogatót. Amit kínálunk: részvétel rendezvényeinken, gurulásainkon. Túráinkra jöhetsz utasként is, vagy kísérőautóval. Nem ritka, hogy kísérőautóval velünk utaznak barátaink, családtagjaink.

Kérjük, kérdéseiddel fordulj bizalommal hozzánk!

info[kukac]shoc.hu

módosítva: 2020 november.