SZJA 1% felajánlása

Kedves Motoros Barátaink!

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy alapítványunk, a Shadow Owners Club Magyarország Alapítvány jogosulttá vált a személyi jövedelemadó 1%-ára vonatokozó felajánlások fogadására.

Alapítványunk céljairól itt olvashatsz: Alapítványunk

Amennyiben megtisztelsz bennünket támogatásoddal, SZJA 1% felajánlásodat megteheted elektronikusan, az eSZJA felületen, illetve postai úton, a rendelkező nyilatkozat beküldésével.

Elektronikus rendelkezés

Az eSZJA-ba való bejelentkezés után a “Rendelkezés civil kedvezményezett részére” részben magadhatod Alapítványunk adószámát: 18519084-1-13

Ezután megjelenik alapítványunk neve: SHADOW OWNERS CLUB MAGYARORSZÁG ALAPÍTVÁNY.

Használhatod a Keresőt is, ez esetben a “név” mezőben a “shadow“-ra kereshetsz, a találati listából válaszd a “SHADOW OWNERS CLUB MAGYARORSZÁG ALAPÍTVÁNY“-t (2112 Veresegyház…)

Javasoljuk, hogy az elektronikus rendelkező nyilatkozaton használd az ellenőrzés funkciót, a beadása előtt.

Postai úton történő rendelkezés

Ha a postai utat választod, kérjük töltsd le a rendelkező nyilatkozatot, töltsd ki az adataidat, majd tedd borítékba. A lezárt borítékon tüntesd fel pontosan a neved, állandó lakcímed és adóazonosító jeled, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve írd alá a borítékot – lásd a mellékelt címzési mintát.

Az alábbi hivatkozással letölthető nyilatkozaton alapítványunk adószámát kitöltöttük, így elegendő csak a személyes adataidat feltüntetni.

Rendelkező nyilatkozat: letöltés

A renelkező nyilatkozaton mindenképpen meg kell adnod az adóazonosítódat, ld az alábbi ábrán.

A név- és címadatok megadása nem kötelező, csak ha szeretnéd, hogy eljusson hozzánk, hogy kitől kaptuk a felajánlást.

Megjegyzés: ugyanezen a nyilatkozaton technikai számmal rendelkező kedvezményezett javára is rendelkezhetsz (vallási közösség…stb.) SZJA-d másik 1%-áról, ha akarsz. Amenyiben nem, úgy a kedvezményezett technikai száma és neve rovatot hagyd üresen.

A borítékot az alábbi címre küldd:
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága
Budapest
Pf.: 535.
1397

TIsztelettel köszönjük felajánlásodat!