Rólunk

A Honda Shadow, VT és VTX tulajdonosok klubja,
Honda márkaklub.

Mi márkaklubunk célja?

A Honda VT, Honda Shadow, Honda VTX típusok megismertetése, népszerűsítése, segítségnyújtás ezen motorok tulajdonosainak, és az, hogy a nemzetközi Honda Shadow márkaklubok (SHOC) családjába tartozó, ismert és elismert elit márkaklub legyünk, ahol minden tag büszke a motorjára és arra, hogy köztünk lehet.

Márkaklubunkba szeretettel várjuk a Honda Shadow, VT, VTX, Fury típusok rajongóit, tulajdonosait. Célkitűzésünk, hogy a Honda chopper és cruiser rajongók és tulajdonosok körét igazi közösségbe foglaljuk, várunk minden érdeklődőt, Honda Shadow, VT, VTX, Fury rajongót, tulajdonost nyilvános klub rendezvényeinkre és túráinkra.

 

Miért érdemes csatlakozni hozzánk? Mi köthet össze bennünket?

  • Először is, maga a kiváló motor – Honda VT-k, Honda VTX-ek, a Honda Shadow cruiserek, chopperek és változataik: márkaklub tagi motor, elit márkaklubhoz méltó, megbecsülést mutató állapotban. Márkaklubunkban együtt gurul a teljes Honda Shadow és VTX típuscsalád, a Honda VT500, VT600, mint kistestvér és a gigászi erejű VTX 1800.
  • Kiváló elit márkaklub Tagság – akikre büszkék lehetünk és akik büszkék lehetnek ránk, akikre számíthatunk és akik számíthatnak ránk, akik közt jól érezzük magunkat.
  • Kiváló közösség a márkaklub keretén belül - tiszta és követett alapértékek, tiszta és betartott szabályok. A hazai motoros társadalomba beilleszkedés, a hagyományos motoros értékek tiszteletben tartása, a típus hiteles hirdetőjének, az importőr által felvállalt partnernek lenni.
  • A tagoknak nyújtott támogatás, ami megkönnyíti a motoros közegben való eligazodást, vagy technikai problémák megoldását.
  • A  kiváló, közös motorozások öröme, klub rendezvények, túrák. Két szóval: közös élményeink.
  • Klubunk a Honda Márkaklubok Szövetségének tagja (HMSZ) A Magyar Honda CBF Egyesület, a Gold Wing Club Hungary, a Varadero Club Magyarország, a Hungarian Hornet and CB1000R Club és az Africa Twin Owners Club Hungary mellett. A Honda Hungary támogatásával szervezzük a márkaklubok, típusklubok közös motoros tevékenységét. A Honda-szövetség is összeköt.
  • Végül, de nem utolsó sorban a nyugodt, józan és megfontolt motorozás, alkohol-, drog- és politikamentesen, toleránsan a közlekedés más résztvevőivel szemben.

Szeretettel várunk Márkaklubunk rendezvényeire, motoros programjainkra, túráinkra, a technikai napokra!

Fórumozzunk, beszélgessünk, és: motorozzunk!!!