Májusi laza, szerpentinezős – 2015 május 1.

Bazsi debütált, mint túraszervező! Dunakeszin találkozott a csapat: Bazsi, Jana, Geo, Cucu, Andi, Lacek, Viktor és jómagam.

A kávé után útnak indultunk Vác felé, ahol becsatlakozott Soós Laci. Felgurultunk a Naszályra, gyönyörködni a kilátásban. A kinézett vendéglő zárva volt, így a panorámában gyönyörködtünk kicsit, majd indultunk tovább Verőcére, hogy felvegyük Lidit.

A második étterem is zárva volt…érdekes üzleti hozzáállás egy hosszú hétvége pénteki napján.

A következő megálló a Királyrét volt, kávé, frissítő. Majd szerpentineztünk egy kicsit, klassz erdei utakon. Országúti cirkálás következett, átgurultunk Felvidékre egy rövid szakaszra, majd Esztergomnál vissza.

Ezután szíves vendéglátásban volt részünk, a Kakukk fogadóban, Mogyorósbányán, Szaller Pista shadow-s barátunk és családja jóvoltából. Szép, rendezett udvar, finom kávé, süti, üdítők – köszönjük szépen.

Aztán közösen vendéglátóinkkal Tinnyére mentünk. Az Üvegtigris vendéglőben megebédelt a társaság, jó hangulatban. Majdnem jóllaktunk, amikor esni kezdett. Na… Fizettünk, beöltöztünk. Esős motorozás következett. Csobánka, Esztergom, Budapest volt az irány. Ki-ki haza.

Köszönjük Bazsi, remek túra volt.