2017. évzáró klubvacsora

Pipásnak köszönhetően évek óta bevált helyszínen került megrendezésre az évzáró klubvacsoránk. Szeretünk idejárni, mert az étkek elfogyasztása után nem vagyunk éhesek és válogatósabb szaktársak (Bogi, Geo) is megtalálják a nekik megfelelő menüt. Lacek, Rozi párost a helyszínre érkezéskor nehéz megelőzni, a dobogóról leszorítani reménytelen. Atillával triót alkotva kávézásba kezdetek minimum félórával a találkozó előtt. Mire az óra ráfordult az 5-ösre Pipás vezetésével már a különterembe érkeztek a csapattagok. Atilla gyorsan lerendezte az alapítvánnyal kapcsolatos adminisztrációt az érintettekkel. Gyorsan bővült a létszám: Geo, Ági, Balu, Szilvi, Bálint, Tomi, Judit, Jana, Bömbi, Bazsi, Lídia, Kelta, Manó, Rodox, Bogi, Árpi, Marcsi. Örömünkre elfogadta a meghívásunkat Bali Imre rendőr törzszászlós ercsi szolgálatvezető és párja, Ildikó, így garantáltan biztosítottá vált a helyszín. A lányok (angyalok) mivel volt mondanivalójuk, intenzív eszmecserébe kezdtek. Manó tudta, hogy van ilyen, így meglepte Pipást 1 Pipás sörrel. Miután mindenki elfoglalta a helyét a nagy közös asztalnál, Elnök Úr (Tomi) rövid köszöntő után elmondta évértékelő beszédét, majd sorra vette a 2018.évben már konkrét időponttal, illetve tervezett dátummal számba vett programokat. Ezután következett klubunk életében kiemelt jelentőségű eskü ceremónia, melyet természetesen Tomi vezényelt le. Először Kelta pártoló taggá, majd Lacek és Geo taggá avatása történt meg. Több éve velünk motorozó szaktársak közül támogató igazolványt kapott Bazsi, Manó és Árpi. A 2017. év tagja Rodox lett.

Lacek és Rozi meglepett mindannyiunkat. Annyi ajándékot hoztak, hogy a halom mögé több ember simán elrejtőzhetett.

Össze állt egy képre az évről évre szépen növekvő felvarró-sor (egyesített tagi sorfal).

Az est fényét növelendő nem maradt el a résztvevők teljes vertikumát átfogó csoportkép sem.

Az elfogyasztott vacsora után, a kedélyes beszélgetések közepette Lacek és Rozi további meglepetésre vetemedtek: elővarázsoltak 1 emeletes tortát (Geonak paleot is).

Mindezek azt eredményezték, hogy mindannyiunk gyomrában kellő rétegzettségűvé vált az elemózsia.

Mi jöhet még?

Klub dal, mi más. Elnökhelyettes Úr (Jana) – csak úgy lazán – nem csak írt 1et, hanem elő is adta. Kétszer is. A jó torkok (sakál vokál) szorgosan követték.

https://photos.google.com/share/AF1QipMG4nzvaeV1dClgFsAJMzegli3NQApYoT5uhYAQu62vy8rSRG0E2iPIguW_y5fwbQ/photo/AF1QipO6CGO2djx1jNCXuH6RWj9C7mwrrmpa04v9ZWPX?key=ZWpZYWpGWHVDdU50eGx6RDd6dkd6akFwNEtleUhR

Így zárult a 2017. évi motoros idényünk. Soha rosszabb évet!

A képek:
https://photos.app.goo.gl/oZUu3x48vR1lQVNQ2

Jegyzőkönyvet lejegyezte: Geo