Balu túra és szakmai nap – 2018 június 30 – július 1.

Balu megtervezte – hagyományos túránk a Magyar Tengerhez, szakmai nappal körítve

Előtalálkozó – BAH-csomópont OMV kút 9:00

Indulás: 9:30. Üres hólyag, teli tank, autópálya matrica vétel.

Az M7-esen megyünk Földvárig.

Balu túra – Találkozás – Balatonföldvár, MOL kút 11:00

11.00 :  Érkezés Balatonföldvárra a MOL benzinkúthoz, itt várlak benneteket. Tankolás, majd irány a rezidencia. Folyadékpótlás bodzaszörp formájában és kávéfogyasztás. Pogácsát és sütit is ehetünk, ha hoz valaki.

12.00 :  Motorra pattanunk és irány Mesztegnyő. A táv oda-vissza kb. 140 km.

Az ebédet itt lehet elfogyasztani, amit mindenki a saját táskájából, dobozából, szatyrából vagy a zsebéből tud elővarázsolni. Mindenki készüljön a saját kalóriaigényének megfelelően.

14.00 :  Erdei kisvasutazás lesz. Ha eső nem lesz, ha lesz, nem lesz. https://www.youtube.com/watch?v=0yzgl3-yTLk&t=154s

16.00 :  Indulás vissza Balatonföldvárra. A vasak letámasztása után ismét folyadékpótlás sör formájában és tömörített gyümölcsfogyasztás kis pohárkákban. A vacsora döglött sertés nyakából készül, amit ízletes fűszerekkel megszórva tárcsalapon hő hatásának teszünk ki addig, amíg emberi fogyasztásra alkalmassá nem válik. Aki tofut, spenótot vagy párolt zöldséget szeretne, az időben jelezze.

A vacsora után mindenkinek lehetőséget biztosítunk a kalóriák elégetésére. Futás, fekvőtámasz vagy súlyemelés formájában. Aki ezeket nem veszi igénybe, az jöhet velem pancsolni a Balatonba.

A házban 9db ágyat tudunk biztosítani, de ha hoztok hálózsákot a padlón is akad pár hely. A kertben korlátlan számú sátrazási lehetőség van. A túra előtt a fórumon letisztázzuk, hogy ki hogyan készüljön.

Reggel döglés 5-ig vagy 6-ig, de lehet, hogy 8-ig. A reggeli után szabadprogram. Lehetőség van beszélgetésre, motorok átnézésére, kisebb javítások elvégzésére. Az ebédet kitaláljuk. Hazaindulás fakultatív, mindenki addig marad ameddig jólesik.

Költségek:

Üzemanyag: kinek mennyi

Erdei kisvasút menetjegy: 1000,-/fő

Csak vacsorára maradóknak: 2000,-/fő

Balu féle vendéglátás másnapig: 4000,-/fő

Jelentkezési határidő: június 25

Jelentkezés

Ki jön?

 

 

 

One thought on “Balu túra és szakmai nap – 2018 június 30 – július 1.

Comments are closed.