Shadowners V2-es nap – 2016 május 7.

 

Meghívást kaptunk motoros barátainktól egy jó kis rendezvényre – a Shadowners V2-es napra. Hagyományos motoros csillagtúra és tudáspróba ez. Más típusklubokkal együtt mi is meghívást kaptunk, aminek örömmel tettünk eleget.

A Wilker-nél volt a gyülekező, ahol megalakultak a csapatok. A lényeg, hogy a megszokott brigádok helyett véletlenszerűen sorsolták ki a csapatokat, hogy új barátságok szövődhessenek, illetve mindenki mozsuljon ki kicsit a megszokott motoros világából.

Adott útitervet kellett teljesíteni. Fényképezkedési pontokat kellett megtalálni. Az egyes állomásokon pedig játékos, humorral fűszerezett, néha embert próbáló feladatok jelentettek erőpróbát a résztvevők számára.

Nagy sikert aratott az egyik lovardában szervezett lasszóvető verseny, ahol plusz pontot lehetett szerezni, az istállók kitakarításával. Bánk volt a cégállomás, ahol egy remek ebédet költöttünk el, illetve itt volt az eredményhirdetés. Csapataink jól szerepeltek :-), kilroyék a megérdemelt utolsó előtti helyen futottak be, a mi csapatunk bronzérmes lett, míg Balu brigádja behúzta az aranyat.

Klassz buli volt, köszönjük a meghívást.